Geniet van een fantastische vakantie in een prachtig en gezellig vakantiepark!
Bespaar met goedkope aanbiedingen - Zoek, Vergelijk & Boek direct online.

Landal GreenParks vakantieparken in Drenthe   vlag Nederland Nederland 

Waterpark De Bloemert - De vakantiebungalows Landal Orveltemarke - De bungalows Landal Het Land van Bartje - Het zwembad

Informatie over de provincie Drenthe

Een provincie met een mystieke charme,
waar hartelijke mensen,
een rijke cultuur
en een kleurrijke natuur je opwachten…
De provincie Drenthe nodigt je uit!
Provincie Drenthe in Nederland

Drenthe is een aantrekkelijke, groene Nederlandse provincie die de ideale mix vormt tussen cultuur en landschap. Met zijn 1270 km aan fietspaden, meer dan 30 zwemplassen en tal van wandelpaden is het een waar paradijs voor de sportieve natuurliefhebber!

Wie zich terug in de prehistorische tijd wil wanen, kan een bezoek brengen aan één van de 53 hunebedden die Drenthe rijk is.

En waarom niet een dagje shoppen in een gezellig stadje zoals Assen, Coevorden of Emmen? Je kan er ook meteen een uitstapje naar het Drents Museum, Plopsaland Indoor Coevorden of dierenpark Emmen bij inplannen!

Twijfel niet, en boek een vakantie in de provincie Drenthe, want verveling is hier uitgesloten! 


De Landal GreenParks vakantieparken in Drenthe

Hoe online boeken bij Landal GreenParks?

Je vakantie online boeken bij vakantiepark Landal GreenParks gaat snel en eenvoudig.

Ga naar de officiële website www.landal.nl.
Je kan er:

  • snel de beschikbaarheid controleren
  • de meest actuele kortingen en promoties bekijken
  • veilig je vakantie betalen met creditcard (Mastercard en Visa), iDEAL of Sofort banking via Klarna

Uitstapjes & Bezienswaardigheden in Drenthe

  • Drenthe - met één klik op  „toerisme“  vindt je hier alles terug om je vakantie in Drenthe te plannen: een lekker restaurantje zoeken, een fietstocht downloaden, zien wat er in de theaters speelt, …  je kan het op deze website.
  • Fiets & wandelroutes in Drenthe - wie erop uit wil trekken vindt hier een handige planner om zijn route voor te bereiden.
  • Wandelen in Drenthe - een aanrader voor mensen die van een stevige wandeling houden:  tal van routes worden hier aan je voorgelegd.
  • Hunebed Centrum - wie graag eens een oertijdmarkt meemaakt of met een gids meewandelt langs hunebedden en grafheuvel,  kan op deze website controleren wanneer dit mogelijk is. Je vindt er ook allerhande informatie over de hunebedden en hun bouwers.
  • WILDLANDS Adventure Zoo Emmen - alle praktische info over het dierenpark, maar ook weetjes en nieuwtjes zoals welke dieren er onlangs werden geboren,  vind je hier terug.
  • Plopsa Indoor Coevorden - valt het weer een dagje tegen? Verras de kinderen met een dagje uit in dit magische indoor pretpark!

Landal Het Land van Bartje - De ponyranch Landal Hunerworld State - De bungalows Landal Hunerworld State - Zonnen op het strand

×