Geniet van een fantastische vakantie in een prachtig en gezellig vakantiepark!
Bespaar met goedkope aanbiedingen - Zoek, Vergelijk & Boek direct online.

Libéma Vakantieparken (Nederland)

Libéma - Officiële links

Prachtige Vakantieparken in Nederland


De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Officiële Libéma websites
Libéma is een groot vrijetijdsbedrijf bestaande uit de drie divisies Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen.

Bekende Libéma attracties zijn o.a. het Safaripark Beekse Bergen, Libéma Vakantieparken en de Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

Actuele aanbiedingen

Vroegboekkortingen, Last Minutes, enz.
Beekse Bergen
Beekse Bergen
  Park Dierenbos
Dierenbos promotie

De Libéma vakantieparken

De drie vakantieparken van Libéma zijn gelegen in Nederland, namelijk:
  • SafariCamp Beekse Bergen
    Op deze camping (met ANWB-Erkenning 7,8) kan je kamperen, vlak tegen het bos, in een comfortabele safaritent die kant-en-klaar staat bij je aankomst. Je kan profiteren van de gratis & onbeperkte toegang tot 6 attractieparken. Op enkele minuten wandelen ben je o.a. aan het Afrikaanse wildlife park.
  • Vakantiepark Beekse Bergen
    Midden in de natuur in het unieke Brabants recreatiegebied juist naast het Safaripark Beekse Bergen. Alles heeft er een Afrikaans tintje, de bungalows noemen er zelfs jungalows!
  • Vakantiepark Dierenbos
    In Dierenbos, gelegen bij 's-Hertogenbosch, kan je kamperen (ANWB-Erkenning 9,2) of logeren in één van de comfortabele themabungalows. Je kan zelfs overnachten in een boomhut met privé-glijbaan (ideaal voor de kinderen). Inclusief gratis & onbeperkt toegang tot het sport- en ontspanningscomplex Sportiom 's-Hertogenbosch (schaatsbaan, Aquafun tropisch zwemwater) en nog 5 andere dagattracties.
×