Geniet van een fantastische gezinsvakantie in een prachtig en gezellig vakantiepark !
Bespaar met goedkope aanbiedingen - Zoek, Vergelijk & Boek direct online.
Kinderen in Aquafun

Landal vakantieparken in Zeeland   vlag Nederland Nederland 

Landal Port Greve - Luchtfoto Landal Port Greve - Zwembad Landal Villapark Livinstone - Villa's

Informatie over de provincie Zeeland

Zon, zee en strand.. een heerlijke mix
waar de provincie Zeeland rijk aan is!
Provincie Zeeland in Nederland

Zeeland is de meest zonrijke regio van Nederland en heeft een 650 km lange, ongeschonden kustlijn met heerlijk brede stranden.  Een enorme troef, dat staat vast, maar Zeeland is nog veel meer dan dat: je kan er genieten van het uitgestrekte polderlandschap, rustig flaneren in de straatjes van de historische dorpen en steden en gezellig de tijd nemen voor een delicieuze maaltijd, bereid met streekproducten.

Bovendien is Zeeland een paradijs voor sportieve zielen: urenlange strandwandelingen maken, tot de verbeelding sprekende fietsroutes uitproberen, alle denkbare watersporten beoefenen,…  het is maar een greep uit de mogelijkheden…

Reden genoeg dus om hier je welverdiende vakantie te boeken! 


De Landal Vakantieparken in Zeeland

Landal parken op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland

Deze vier vakantieparken liggen vlak bij elkaar, nabij de dorpen Burgh en Haamstede op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland, en delen de receptie in Sportcentrum Westerschouwen. Alle gasten kunnen in dit sportcentrum ook gebruik maken van de tennisbanen, bowlingbanen, biljarttafels en veel meer.

De vakantieparken Résidence ’t Hof van Haamstede en Villapark Livingstone bieden plaats aan kleinere reisgezelschappen van 4 tot 8 personen en dit, afhankelijk van je keuze, in gezellige en mooi ingerichte appartementen, hoevewoningen, villa’s of bungalows.

In de vakantieparken Resort Haamstede en Duinpark ’t Hof van Haamstede kan je dan terecht met grotere groepen. Je logeert hier in woningen die plaats bieden aan respectievelijk 2 tot 13 personen.

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

In het vakantieparken Strand Resort Nieuwvliet-Bad je dan terecht met een grotere groep familie of vrienden. De woningen bieden plaars aan 2 tot 13 personen. meer info bij Landal

Landal Port Greve

Het vakantiepark Landal Port Greve biedt plaats aan families of groepen van 4 tot 8 personen en dit, afhankelijk van je keuze, in gezellige en mooi ingerichte appartementen, hoevewoningen, villa’s of bungalows. meer info bij Landal


Uitstapjes & Bezienswaardigheden

  • VVV Zeeland - een heerlijke fietsroute uitstippelen, een etentje plannen in een leuk restaurant,… je vindt alle info hier.
  • Sportcentrum Westerschouwen - wie tijdens zijn verblijf sportief wil bezig zijn of de kids wil laten genieten op de kinderkermis kan hier al eens een kijkje nemen.
  • Burghhaamstede.info - een gezellige website die een schat aan informatie biedt over je vakantiedorp.
  • Boswachterij Westerschouwen - wie houdt van een prachtige natuurwandeling kan hier zijn hartje ophalen.
  • Iguana Reptielenzool - voor wie de kinderen (en zichzelf!) eens een intrigerend daguitstapje wil bezorgen is deze reptielenzoo ‘the place to be’!
  • Neeltje Jansl - dit schitterende waterpark, waar je niet alleen kan genieten van de zeedieren, maar ook ontdekt hoe de stormvloedkering er vanbuiten en vanbinnen uitziet, mag niet op het programma ontbreken!

Landal Resort Haamstede - Bungalows Landal Duinpark 't Hof van Haamstede - Bungalows Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad - Vakantiewoningen


×